Radeljić: Loša forma Slobode neće nas zavarati

Defanzivac GOŠK-a za SportSport.ba

Radeljić: Loša forma Slobode neće nas zavarati

S. Mlaćo

Reprezentativnu pauzu nogometaši GOŠK-a iskoristili su kako bi se što bolje spremili za nastavak sezone BH Telecom Premijer lige.

 Tim iz Gabele odigrao je prijateljski meč protiv FK Sarajevo (1:2), a jedini pogodak za izabranike Slavena Muse postigao je stoper Anto Radeljić (26).

Radeljić je konačno riješio probleme sa papirologijom i bit će veliko pojačanje za GOŠK.

"Na pauzi smo radili dobro, u dobroj atmosferi i jakim treninzima. Svi igrači daju maksimum i bore se za svoju poziciju, što je dobro. Utakmica protiv Sarajeva kako za nas tako i za njih je bila da se spremimo za mečeve koji nas očekuju. Mislim da smo dobro odradili taj dio i da spremni možemo da idemo u Tuzlu", kazao je Radeljić za SportSport.ba.

Sloboda nije krenula najbolje u ovoj sezoni, te u Gabeli tu vide svoju šansu.

"Znamo da Sloboda nije krenulo dobro na početku prvenstva, ali to nas ne smije zavarati. Svi znamo da su kvalitetna ekipa i da se moramo kvalitetno postaviti od prve do zadnje minute, a cilj je da se kući vratimo neporaženi", priča defanzivac GOŠK-a.

GOŠK se trenutno nalazi na osmom mjestu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Zaslužili smo koji bod više, ali što je tu je. Gledamo utakmice koje su ispred nas i što više bodova da uzmemo kako bi nam poslije sve bilo lakše. Sigurno da će biti neizvjesno do samog kraja, jer svi želimo da ostanemo u Premijer ligi", dodao je Radeljić koji je u GOŠK stigao iz mađarskog Gyirmota.

Radeljić je u našoj zemlji nosio i dres Viteza i Zrinjskog, a sa Plemićima je osvojio i titulu prvaka u sezoni 2015/16.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi