Radnički neporažen i u Goraždu

Remi Goražda i Radničkog

Radnički neporažen i u Goraždu

M. Šljivak

Fudbaleri  Goražda i Radničkog remizirali su (1:1) u trećem kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Krenulo je odlično po tim iz Lukavca. Suljić je u devetoj minuti matirao golmana domaćih Matovića za vodstvo Radničkog od 1:0.

Imao je gostjući tim kontrolu igre. Uspjeli su da u 32. minuti uzdrmaju prečku preko Jogunčića, a na odmor su otišli minimalnim vodstvom od 1:0.

Nastavak donosi nešto bolju igru domaćeg tima. Na otvaranju su imali dvije dobre šanse, koje skida Baščelič, ali u 62. minuti je ipak golman gostiju primio gol. Pogodio je Oković za 1:1.

Do kraja susreta Goražde dominira. Redale su se šanse pred golom Baščelića, ali je na kraju tim iz Lukavca uspio sačuvati remi, te su stigli do sedmog boda ove sezone.

Prva liga FBiH, 3. kolo:

Goražde - Radnički 1:1 (Oković 52' / Suljić 9')

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Goražde: Matović, Bešlija, Hodžić, Dučić, Drljević, Isaković, Midžić, Šuka, Mujagić, Mirković, Knežević

Radnički: Baščelić, Musić, Jogunčić, Konjhodžić, Suljić, Selamović, Dujković, Mujagić, Džafić, Jahić, Terzić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.