Radnički remizirao sa Borcem iz Šamca

Prijateljski meč

Radnički remizirao sa Borcem iz Šamca

M. Mehinović

Federalni prvoligaš iz Lukavca ekipa Radničkog danas je odigrala svoju prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za proljetni dio sezone.

Protivnik Lukavčanima bio je član Prve lige RS-a, ekipa Borca Šamca. Na kraju je bilo 1:1. 

Na veoma teškom terenu stadiona u Bokavićima na početku susreta bolje su se snašli domaćini koji su bili puno agilniji, i pokretljiviji od današanjeg gosta iz Šamca. Dobru igru krunisali su u 14. minuti susreta, a strijelac je bio novajlija Armel Berbić koji je prije par dana stigao iz Radnika Bijeljine. Do kraja poluvremena gosti su imali jednu šansu, dok su domaćini prijetili preko Kuduzovića i Berbića ali bez učinka.

Gosti iz Šamca dolaze do izjednačenje u 60 min. nastavka, a autogol postigao je Terzić za 1:1. U nastavku susreta vidjeli smo još par prilika na obije strane ali po veoma teškom terenu izostala je bolja realizacija.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za Radnički su danas nastupili: Nikolić, Mujkić, Dautović, Jogunčić, Mujagić, Terzić, Konjhodžić, Musić, Kuduzović, Selamović, i Berbić. Još su igrali: Omić, Driton, Imamović, Todorović, Salihović, Halilagić, Skulić, Junuzović, i Ivić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi