Radnik danas u generalci protiv Sloge Simin Han

Meč se igra u Bijeljini

Radnik danas u generalci protiv Sloge Simin Han

S. Mlaćo

Nogometaši Radnika iz Bijeljine generalku pred novu sezonu Premijer lige BiH odigrati će danas protiv Sloge iz Simin Han, člana Prve lige Federacije BiH i jednog od glavnih konkurenata za prvo mjesto u narednoj sezoni tog ranga takmičenja.

Radnik je doživio dosta promjena u igračkom kadru, a današnji meč će biti odigran na Gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom u 18 sati.

"Pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju na utakmicu, te pruže momcima vetar u leđa pred prvo kolo i okršaj sa Krupom na Gradskom stadionu u Bijeljini, koji je na programu naredne subote od 17 časova", istakli su iz FK Radnik Bijeljina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kako je već poznato, Bijeljinci će novu sezonu otvoriti domaćim susretom protiv FK Krupa.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije