Radnik dočekuje Krupu u derbiju kola

Premijer liga BiH

Radnik dočekuje Krupu u derbiju kola

M. Jakovljević

Radnik u subotu na Gradskom stadionu je domaćin Krupi, koja je svakako hit dosadašnjeg dijela prvenatva i koja se sa dva boda više od Bijeljinaca nalazi na drugom mjestu.

Očekuje se dobra posjeta, fer i korektna igra sa obje strane.

"Mi smo do sada ostvarili sve planirane ciljeve. U prvenstvu smo u vrhu tabele, u Kupu BiH i RS smo se plasirali dalje. Cijenimo kvalitete Krupe, ali bogami i naše. Želimo prikazati dobru igru i na našem terenu i ostvariti pobjedu. U ime saigrača obećavam da će mo ostaviti srce na terenu kako bi ispunili zadatak stručnog štaba i tako ostali u gornjem dijelu tabele. Mogu obećati i gol, ali to je najmanja bitno ko je strijelac, važna je pobjeda", kaže Marko Obradović, najbolji strijelac Radnika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi