Radnik domaćin u Ugljeviku

Zbog radova u Bijeljini

Radnik domaćin u Ugljeviku

Zbog sanacije travnjaka na Gradskom stadionu u Bijeljini ekipa Radnika će do aprila sve svoje utakmice kao domaćin igrati na stadionu Rudara u Ugljeviku.

Tako će Radnik u subotu na ovom terenu dočaketi sastav jesenjeg prvaka Širokog Brijega. 

"Pored teške situacije u kojoj se nalazimo sad smo izgubili i tu prednost domaćeg terena. Bez ijednog treninga ćemo igrati protiv Širokog Brijega u Ugljeviku i to znači da nećemo imati prednost domaćeg terena", kazao je trener Slavko Petrović.

Drugi premijerligaš iz Bijeljine, Mladost svoje utakmice kao domaćin će igrati na svom terenu u Velikoj Obarskoj, ali bez prisustva navijača pošto na ovom terenu ima samo jedna tribina koja nema uslova za prijem gostujućih navijača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.