Radnik doveo pojačanje iz Zrinjskog

Blaić stigao na posudbu

Radnik doveo pojačanje iz Zrinjskog

Radnik iz Bijeljine je danas predstavio novo pojačanje za sezonu 2017/2018.

Dres bivšeg osvajača Kupa Bosne i Hercegovine će u narednih godinu dana nositi Zvonimir Blaić, 26-godišnji hrvatski fudbaler koji u Radnik stiže na posudbu iz Zrinjskog.

Blaić igra na poziciji desnog beka i u prošlosti je nastupao za Šibenik, Krku Lozovac, Široki Brijeg, Zrinjski i Vyocinu, a u prošloj sezoni je za Plemiće odigrao samo tri utakmice u Premijer ligi BiH.

Zvonimir Blaić sa Zrinjskim ima ugovor do ljeta 2019. godine, a u sljedećoj sezoni se očekuje da će imati veću minutažu u ekipi koju sa klupe predvodi Mladen Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi