Radnik doveo prvo pojačanje

Bijeljinci slažu igrački kadar za narednu sezonu

Radnik doveo prvo pojačanje

D. Rakanović

Prvo pojačanje Fudbalskog kluba Radnik iz Bijeljine za narednu sezonu je Slaviša Radović. 

Dvadeset trogodišnji igrač iz Malog Zvornika potpisao je trogodišnji ugovor.

"Prije svega, želio bih da se zahvalim rukovodstvu i stručnom štabu što su me doveli u klub. Mislim da je Radnik prava sredina za mene. Mnoge igrače poznajem i nadam se da ću se brzo uklopiti u sistem rada. Veoma mi je drago što sam postao član ovog kluba i sigurno je da ću na svakom treningu i na svakoj utakmici, kada budem dobio priliku, pružiti svoj maksimum",  rekao je Radović koji će pojačati konkurenciju na poziciji lijevog beka.

Karijeru je počeo u Drini iz Zvornika, iz koje je januara 2015. godine prešao u novosadsku Vojvodinu. Međutim, na Karađorđu nije dobio adekvatnu šansu, tako da je godinu dana kasnije odlučio da prihvati ponudu Olimpica iz Sarajeva. U Olimpicu je imao solidnu polusezonu i stekao određeno iskustvo, da bi samo šest mjeseci kasnije prešao u Voždovac. Prethodnih šest mjeseci bio je u Zemunu, s kojim je izborio plasman u Superligu Srbije, saopšeno je iz FK Radnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi