Radnik i Široki Brijeg dobili licence za nastup u Evropi

Radnik i Široki Brijeg dobili licence za nastup u Evropi

A. Beganović

Prvostepena komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine izdala je licencu za nastup u evropskim takmičenjima NK Široki Brijeg i FK Radnik Bijeljina.

Finalist Kupa Bosne i Hercegovine i trećeplasirana ekipav Premijer lige, Radnik i Široki Brijeg, dobili su licence za nastup u evropskim takmičenjima za sezonu 2016/2017.

Ekipa iz Bijeljine je putem službenog facebook profila obavijestila svoje navijače da je dobila licencu, dok su nam iz Širokog Brijega potvrdili da su i oni kao i svake godine do sada, bez bilo kakvih problema dobili licencu.

Podsjetimo, nešto ranije su za SportSport.ba iz HŠK Zrinjski takođe potvrdili da su dobili licencu, dok smo neslužbeno saznali da su licence za nastup u evropskim takmičenjima dobili i FK Sarajevo, te FK Željezničar.

Uskoro bismo trebali imati više informacija i po pitanju licence za FK Sloboda, no ukoliko ne bude većih iznenađenja i tuzlanski klub će od Prvostepene komisije za licenciranje dobiti licencu.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi