Radnik iz Bijeljine angažovao još jednog igrača

Novo ime u Bijeljini

Radnik iz Bijeljine angažovao još jednog igrača

M. Jakovljević

Bijeljinski premijerligaš Radnik dobio je još jednog novog igrača za proljetni dio sezone.

Boje Radnika će, naime, u narednom periodu braniti Davor Arnautović koji je posljednji angažman imao u Zvijezdi 09 iz Etno sela Stanišić, a ovo mu je ujedno i povratak u Bijeljinu.

Ovaj 25-godišnji fudbaler je prošao omladinske kategorije Radnika, a u karijeri je pored Zvijezde 09 još je igrao za Mladost iz Velike Obarske i Podrinje. Po vokaciji je centralni vezista koji se ističe realizatorskim sposobnostima. 

Arnautović je već potpisao ugovor sa Radnikom i stavio se na raspolaganje treneru Nebojši Miloševiću. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pripreme Radnika teku planiranom dinamikom. Prva kontrolna utakmica zakazana je za 28. januar kada će Radnik gostovati u Banovićima kod Budućnosti koja se takmiči u Prvoj ligi FBiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi