Radnik na Koševo dolazi po jedan bod

Radnik gostuje Sarajevu

Radnik na Koševo dolazi po jedan bod

M. Šljivak

Optimizam se vratio u redove Radnika poslije pobjede protiv Mladosti u prošlom kolu, ali bi već u subotnjem susretu trener Perović ponovo mogao da ima glavobolju. 

Radnik ide na jedno od najneugodnijih gostovanja. Na Koševu protiv Sarajeva uvijek su primali dosta golova, ali sad vjeruju da su došla neka druga vremena.

"Treba biti realan i priznati da je Sarajevo kvalitetnije od nas, ali na Koševo moramo istrčati sa željom da možemo osvojiti jedan bod", jasan je najbolji strijelac kluba Marko Obradović koji će ujedno da bude i najopasniji igrač.

Golgeter koji je u prošlom  kolu sa 2:0 bio najzaslužniji za pobjedu protiv Mladosti smatra da njegovi saigrači ne smiju da razmišljaju o imenu rivala.

"Onaj ko ne vjeruje u pozitivan rezultat svoje ekipe ne treba ni da se bavi fudbalom. Jasno je da će svako od nas igrača na terenu dati svoj maksimum, a ako bude bilo sportske sreće onda ni jedan bod neće biti nedostižan", dodao je Obradović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.