Radnik predstavio dvojicu novih fudbalera

Stigli Merajić i Hadžić

Radnik predstavio dvojicu novih fudbalera

Nakon što je Radnik jučer predstavio Zvonimira Blaića, koji je stigao na jednogodišnju posudbu iz Zrinjskog, danas su klub iz Bijeljine pojačala još dvojica novih fudbalera.

Riječ je o Alemu Merajiću i Irfanu Hadžiću, koji su potpisali ugovor sa Radnikom i predstavljat će pojačanja u sezoni 2017/2018.

Merajić je 23-godišnji fudbaler koji igra na poziciji lijevog beka, a ljubiteljima fudbala u BiH je ostao u sjećanju po dobrim partijama u dresu Olimpika. Jedno vrijeme je bio i mladi reprezentativac BiH, a nakon odlaska sa Otoke nastupao je za Škendiju i Split.

Hadžić ima 24 godine i nastupa na poziciji napadača, a u Radnik stiže iz Celja. Prethodno je igrao za belgijske klubove KFC VW Hamme i Royal Antwerp, slovački Zlate Moravce, Inter iz Zaprešića, Olimpik i Zulte Waregem.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik će novu sezonu u Premijer ligi BiH otvoriti domaćom utakmicom protiv Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi