Radnik premijerligaške rane liječi u Kupu Republike Srpske

U polufinalu se sastaju Radnik i Proleter

Radnik premijerligaške rane liječi u Kupu Republike Srpske

O. Lekić

Fudbaleri Radnika bez mnogo kalkulacija iščekuju prvu polufinalnu utakmicu Kupa Republike Srpske, gdje se sastaju sa drugoligašem Proleterom iz Teslića.

Bijeljinci su u ovom susretu izraziti favortiti, ali svoju superiornost izabranici trenera Slavka Petrovića žele da dokažu na ''zelenom tepihu''. 

"Utučeni smo nakon utakmice u Zvorniku gdje smo protiv Drine propustili priliku da sa tri nova boda ostanemo u vrhu tabele, ali živjeti se mora idemo dalje. Očekuje nas prva utakmica polufinala Kupa RS, protiv Proletera gdje ćemo tražiti svoju šansu da se iskupimo za propušteno iz Zvornika. Apsolutni smo favoriti i vjerujem da će moji igrači nadoknaditi sve što je propušteno do sada u šampionatu", kaže trener Radnika Slavko Petrović.

Dušan Hodžić prvotimac smatra da je njegova ekipa favorit u ovoj utakmici, ali poziva na oprez jer Proleter nije sam po sebi došao tek tako u polufinale Kupa RS.

"Ulazimo u ovaj domeč masimalno ozbiljno i želimo pokazati da nam je ova utakmica prekretnica za izlazak iz rezultatske krize. Ne smijemo potcijeniti protivnika, iako je rival drugoligaš. Proleter zaslužuje respekt", rekao je prvotimac Radnika Dušan Hodžić.

Utakmica između Radnika i Proletera na Gradskom stadionu u Bijeljini počinje u 14 časova i 30 minuta, a glavni arbitar biće Dragan Mejakić iz Banja Luke. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi