Radnik protiv Čelika u 13. kolu

Poštuju protivnika

Radnik protiv Čelika u 13. kolu

M. Jakovljević

Radnik gostuje na Bilinom Polju posljednjeplasniranoj ekipi Premijer lige BiH.

Bijeljinci su zadovoljni dosadašnjim rezultatima, kako u prvenstvu tako i u Kupu BiH i RS.

"U Zenicu idemo da se nadigravamo, da ostvarimo što povoljniji rezultat kako bi ostali u gornjem dijelu tabele. Atmosfera u klubu je dobra i pozitivna na očekivanom nivou. Vjerujem da će treneri pronaći taktiku, koju će igrači sprovesti na terenu. Ne smijemo potcijeniti ekipu Čelika, već moramo biti na našem nivou", rekao je Mladen Krstajić, predsjednik Radnika.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

                            

"Za Čelik me vežu lijepe uspomene. Sad imaju jedan novi tim i svakako će nastojati da nas savladaju. Mi moramo biti vrlo oprezni u odbrani, a susret treba da riješe naši napadači. Ja sam optimista i vjerujem da možemo i do pobjede", izjavio je Jovo Kojić, stub odbrane Radnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi