Radnik remizirao sa Voždovcem

Prijateljska utakmica

Radnik remizirao sa Voždovcem

Fudbaleri Radnika su odigrali i drugu kontrolnu utakmicu u Staroj Pazovi u sklopu priprema za meč protiv Beroea.

Igrači Slavka Petrovića su u trening centru FS Srbije remizirali sa Voždovcem odigravši 1:1, a jedini pogodak za tim iz Bijeljine postigao je Joco Stokić u 11. minuti iz penala.

"Ovom utakmicom smo ispunili svoj cilj. Nastupili su svi igrači koji imaju ugovore, a u drugom dijelu i oni koji se nalaze na probi", rekao je Mladen Žižović jedan od trenera Radnika.

Žižović je dodao i to da Radnik do utakmice sa Bugarima više neće igrati prijateljske utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za Radnik su u ovoj utakmici nastupili: Lučić, Čelebić, Zeljković, Kojić, Memišević, Beširović, Martinović, Đurić, Vasić, Stokić, Obradović. Igrali su još: Oštraković, Fačić, Ostojić, Lalić, Mašić, Glišić, Janković, Peco, Midžić, Krsmanović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi