Radnik se za Beroe sprema u Trening centru FS Srbije

Dogovorena i generalka

Radnik se za Beroe sprema u Trening centru FS Srbije

Radnik iz Bijeljine za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Evropsku ligu pripremat će se u Pazovi. 

Utakmica u Bugarskoj će biti odigrana u četvrtak 30. juna protiv kluba pod imenom Beroe Stara Zagora, a pripreme za ovaj meč izabranici Slavka Petrovića će od sutra odrađivati u Trening centru Fudbalskog saveza Srbije.

Ostanak u Pazovi je planiran do utorka i u toku boravka će biti odigrana generalka protiv srbijanskog Voždovca, nakon čega ekspedicija Radnika kreće za Bugarsku gdje će trenirati sve do utakmice.

Nešto ranije trener bijeljinskog kluba Slavko Petrović je izjavio da nije upoznat sa kvalitetom narednog protivnika, ali vrijeme do utakmice će iskoristiti kako bi pokušao doći do što više informacija. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Bugarski fudbal ranije niti sam pratio, niti me interesovao. Preko prijatelja koji igraju i treniraju tamo ću doći do informacija i video materijala i onda ću moći dobiti glavni dojam. Moramo imati na umu da je Beroe nije slučajno sezonu završio u samom vrhu tamošnje lige", riječi su trenera Radnika.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti