Radnik u sjajnom meču savladao Olimpic

Pobjeda Radnika

Radnik u sjajnom meču savladao Olimpic

M. Šljivak

Radnik je u 27. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekao ekipu Olimpica, a domaći tim je u ovom susretu slavio pobjedu rezultatom 2:1.

Zaista odličan meč su nam u prvom poluvremenu, a Radnik je na odmor otišao s dva gola prednosti. Do vodstva je domaći tim je stigao nakon 12. minuta igre. Mrežu gostiju iz Sarajeva zatresao je Mirza Hasanović za prednost od 1:0.

Imao je i Olimpic nekoliko šansi, ali je Radnik svoje šanse potpuno koristio. Marko Obradović je u 35. minuti susreta pogodio za sigurnu prednost od 2:0 na poluvremenu ovog susreta.

Olimpic je u nastavku susreta uspio da dođe do smanjenja prednosti. Asim Zec je iskoristio grešku golmana Radnika, te je poslao loptu u mrežu za smanjenje prednosti na 2:1. Do kraja se rezultat nije mijenjao, te je ostalo 2:1, iako je Olimpic imao nekoliko fantastičnih prilika pred golom domaćeg tima.

Premijer liga, 27. kolo:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik - Olimpic 2:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.