Radnik u subotu igra protiv Partizana

Prijateljski meč u Beogradu

Radnik u subotu igra protiv Partizana

Fudbaleri Radnika iz Bijeljine će reprezentativnu pauzu iskoristiti za odigravanje prijateljske utakmice sa Partizanom.

Aktuelni osvajač Kupa BiH će jednom od najtrofejnijih klubova na ovim prostorima gostovati u subotu 25. marta, a utakmica će početi u 14 sati.

"Ovo je najbolji način da iskoristimo pauzu u prvenstvu. Prihvatili smo poziv naših sportskih prijatelja iz Partizana. To je još jedan, dodatni plus za naš klub i njegovu dalju afirmaciju. Naspram sebe ćemo imati kvalitetnog protivnika, ali i odlične uslove da na kvalitetnoj podlozi Partizanovog stadiona pružimo dobru partiju i steknemo novo iskustvo", rekao je trener Radnika Nebojša Milošević za zvaničnu stranicu Radnika.

Radnik će na prijateljskoj utakmici sa Partizanom biti oslabljen neigranjem Demira Pece i Besima Šerbečića, koji imaju obaveza u mladoj reprezentaciji BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Vrijedi istaći da će utakmica Partizana i Radnika biti odigrana bez prisustva publike.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi