Radno na Jahorini, zdravstveni bilten raduje stručni štab

Bordo tim odradio novi trening

Radno na Jahorini, zdravstveni bilten raduje stručni štab

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva danas su na Jahorini odradili novi trening u sklopu priprema za početak nove sezone.

Izabranici Mehmeda Janjoša na Jahorini lagano privode pripreme kraju. Jutrošnjem treningu prisustvovali su svi fudbaleri, a stručni štab bordo kluba posebno raduje činjenica da je danas punim intenzitetom trenirao golman Bojan Pavlović koji je prije desetak dana imao operaciju meniskusa.

Igrači Sarajeva večeras neće trenirati jer je planirano da zajedno sa stručnim štabom analiziraju igru protivnika u Evropskoj ligi. Bordo ekspedicija na Jahorini će se zadržati do sutra navečer i u planu imaju još jedan trening. Pripreme za prvi evropski okršaj nastavit će u svoj Trening kampu u Butmiru.

Nakon toga će u petak u Travniku odigrati prijateljsku utakmicu sa Krupom koja će ujedno biti i generalka za duel protiv FC Zarija Balti. Na kraju dodajmo da susret u Moldaviji počinje u 19 sati po srednjoevropskom vremenu, odnosno u 20 sati po lokalnom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi