Strijelac sjajnog gola

Radosavljević: Mijenjao bih gol za bod

Sjajni projektil kojeg je u 31. minuti iz slobodnog udarca s preko 25 metara ispalio vezni fudbaler Slavije Duško Radosavljević nije bio dovoljan timu iz Lukavice da na svom terenu osvoji makar bod u duelu protiv Sarajeva.

"Sigurno je da nismo zaslužili ovaj poraz, daleko od toga, čak smo možda više zaslužili i da dobijemo ekipu Sarajeva. Šta je, tu je, idemo dalje. Šta dalje da vam kažem vidjeli ste sve. Iskreno da vam kažem više bih volio da nisam dao taj gol, ali da smo mi uzeli makar bod. Sada se okrećemo utakmici protiv Travnika i traženju tih bodova spasa", rekao je strijelac fanatastičnog gola za vodstvo Slavije od 2:1, te dodao:

"Ova utakmica je sigurno pokazatelj da mi možemo mnogo, te da u našim redovima ima dosta mladih i perspektivnih igrača, i da će sve to u narednim utakmicama biti bolje. Iako na teren malo ne ide na ruku".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.