Radosavljević: Pobjeda u pravi čas

Slavija nadigrala Rudar

Radosavljević: Pobjeda u pravi čas

A. Beganović

Slavija je konačno upisala pobjedu u ovom pripremnom ciklusu. Sastav iz Lukavice je u Visokom savladao sa 2:0 tim Rudara iz Kaknja, a golove su postigli Salković u 54. i Lambulić u 82. minutu.

"Pobjeda je došla u pravi čas i to u predvečerje početka drugog dijela sezone. Poslije niza remija i poraza pokazali smo da smo dobro podigli nivo forme i da spremni dočekujemo proljećnu premijeru u Mostaru kod Zrinjskog. Ovo 

protiv Rudara je bila naša najbolja utakmica u pripremama, a pokazali smo i da možemo postići dva gola na utakmici", kazao je vezista Duško Radosavljević.

Konačno je zadovoljan i trener Dragan radović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Zalaganje i nije bio naš problem, ali smo imali nekih nedostataka u igri. Protiv Rudara je sve funkcionisalo na željenom nivou, a mene više od pobjede raduje veliki broj prilika koje smo stvorili poslije naših dobrih akcija. Već od ponedjeljka počinjeno pripreme za gostovanje Zrinjskog", rekao je Dragan Radović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti