Radovac morao odmah u bolnicu

Stanje stabilno

Radovac morao odmah u bolnicu

E. Škorić

Samir Radovac večeras je dobio težak udarac na Tušnju, pa je nakon svega destak minuta napustio teren.

Radovac je nakon udarca Mehmedagića moroa napustiti utakmicu, pa je završio u bolnici, dok je igrač Slobode isključen.

"Igrač je zadobio snažan udarac u predjelu glave, zbog kojeg je morao napustiti teren. Nakon dobivenog udarca, nije bio u stanju sam da napusti teren. Odmah je prevezen u Bolnicu u Tuzli, gdje je urađeno sve, kako bi se stanje saniralo. Ima veću posjekotiu u području desnog oka. Nakon 60 minuta odustva, vratio se na stadion. Stanje je stabilno", saopštili su iz FK Sarajevo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo je na Tušnju slavilo s 3:1 uz pogotke Ahmetovića (2) i Velkoskog. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi