Vratio nagradu "Ismir Pintol"

Radovac vratio nagradu navijača: Moj prvi korak ka pomirenju

E. Škorić

Veznjak Sarajeva Samir Radovac vratio je nagradu "Ismir Pintol".

Nagradu "Ismir Pintol" je Radovac dobio krajem prošle sezone, a ovu nagradu navijači dodjeljuju onome ko je, po njihovom viđenju, najviše izgarao u bordo dresu tijekom jedne sezone.

Ipak, nakon nedavnih nesuglasica i prepirki, navijači su zatražili od Radovca da vrati nagradu, što je on i učinio pred utakmicu sa Rudar Prijedorom.

"Naši navijači su sastavni dio kluba i svjestan sam da sam napravio veliku grešku. Moj čin vraćanja nagrade na zahtjev navijača je najmanje što mogu uraditi kao moj korak ka pomirenju. Dijete sam ovog kluba i nadam se da ću ponovo dobiti priliku, kako od kluba, tako i naših vjernih navijača. Želim dokazati da zaslužujem bordo-bijeli dres i želim ponovo biti nekad vlasnik ove prestižne nagrade", kazao je Radovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.