Fudbaler Sloge poslije pobjede nad ekipom Bratstva

Radovanović: Zadovoljni smo zbog nova tri boda

E. Dindić

U okviru 28.kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine za fudbalere ekipa Sloge iz Simin Hana slavila je protiv ekipe Bratstva rezultatom 3:1, i tako upisala novu pobjedu. 

Sjajni napadač Sloge iz Simin Hana Igor Radovanović na današnjoj utakmici ponovo se upisao u listu strijelaca, te je poslije utakmice za portal SportSport.ba podijelio svoja razmišljanja o današnjem susretu.

"Izgledalo je rezultatski da je utakmica bila vrlo lagana, međutim to i nije bilo tako lagano. Odlično smo ušli u utakmicu postigli rano golove, poveli veoma brzo rezultatom 3:0. Poslije toga smo ostavili mnogo prostora ekipi Bratstva, koja je to znala da iskoristi i pred kraj prvog poluvremena uspjela da smanji rezultat. U drugom poluvremenu gledali smo da sačuvamo stečenu prednost, nismo protivniku dozvolili da napravi ozbiljne prilike, a isto tako nismo ih ni mi napravili. Na kraju možemo biti jako zadovoljni sa današnjom pobjedom. Čestitam ekipi Bratstva na jednoj fer i sportskoj utakmici danas",zaključio je Radovanović.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi