Radovanović: Osvetit ćemo se Borcu

Željezničar u osmini finala igra protiv Borca

Radovanović: Osvetit ćemo se Borcu

A. Beganović

Prošlogodišnji finalisti Kupa BiH, Borac i Željezničar, ove godine se sastaju već u osmini finala i prava je šteta što će se jedan od ova dva tima oprostiti od takmičenja u ranoj fazi najmasovnijeg takmičenja naše zemlje.

Lijevi bočni Željezničara Mirko Radovanović za SportSport.ba kaže da će tim koji prođe iz ovog duela biti konačni pobjednik kupa, te da se nada kako će to biti Željezničar, koji se ima priliku osvetiti Borcu za prošlosezonski poraz u finalu.

"Očekivali smo sasvim sigurno lakšeg protivnika, no šta je tu je. Ukoliko želimo osvojiti Kup, moramo igrati sa svima. Mislim da je ovo finale prije finala i da će ekipa koja iz ovog našeg duela izađe kao pobjednik, a ja sam uvjeren da ćemo to biti mi, na kraju i osvojiti Kup", rekao je Radovanović koji još uvijek ima problema s povredom nožnog prsta, ali će do prve utakmice biti spreman i dodao:

"U prošloj godini Borac nas je savladao u finalu i ovo nam je velika prilika da se Banjalučanima osvetimo. Ja sam nekako siguran da ćemo u tome uspjeti. Očekujem na obje utakmice ispunjene tribine i veliki spetakl kako na terenu i tako na tribinama".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.