Radovanović: Petar Šegrt je zalutao u BiH

Fudbaler Zvijezde za SportSport.ba

Radovanović: Petar Šegrt je zalutao u BiH

Fudbaler Zvijezde iz Gradačca Mirko Radovanović morao je zbog povrede ranije napustiti meč kojeg je njegov tim odigrao protiv Čelika.

Tim povodom kontaktirali smo bivšeg fudbalera Željezničara, koji je istakao da povreda zadnje lože nije ozbiljnije prirode.

"Jučer sam bio na snimanju i povreda nije ozbiljna. Ništa strašno, pauzirat ću do dvije sedmice", rekao je Radovanović.

Zvijezda je domaćim porazom od Čelika zakomplikovala svoju situaciju u Premijer ligi.

"Pravimo velike oscilacije u igri zato što imamo veliki broj neiskusnih igrača. Ovaj poraz nam nije trebao, ali ima još mnogo do kraja. Na klupi imamo čovjeka koji je, po mom mišljenju, zalutao u BiH. Petar Šegrt je vrhunski stručnjak i još veći čovjek, svi ga vole i on je naša najveća snaga. Sa njim definitivno možemo izboriti opstanak", hvalio je svog trenera Radovanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zanimljivo je i u vrhu tabele. Široki Brijeg ima četiri boda više u odnosu na Željezničar, koji je najviše profitirao u prošlom kolu.

"Željezničar nikada ne treba otpisati a ja vjerujem da titula može doći na Grbavicu. To je zaista posebno mjesto, igrao sam i u inostranstvu ali te dvije godine provedene tamo nikada neću zaboraviti", rekao je za kraj razgovora za SportSport.ba Mirko Radovanović.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.