Radovanović: Protiv Bosne idemo na pobjedu

Napadač Sloge SH za SportSport.ba

Radovanović: Protiv Bosne idemo na pobjedu

S. Mlaćo

Jedan od derbija 18. kola Prve lige Federacije naše zemlje igra se u nedjelju u Siminom Hanu, a snage će odmjeriti Sloga i Bosna iz Visokog.

 Sloga se trenutno nalazi na desetom mjestu sa 22 osvojena boda, dok je Bosna lider prvenstva sa tri boda prednosti u odnosu na NK Travnik. 

Napadač Sloge Igor Radovanović vjeruje da njegov tim može napraviti pozitivan rezultat, a dotakao se i susreta sa Rudarom iz Kaknja.

"U Kaknju smo imali sve uslove da ostvarimo pozitivan rezultat, ali nismo uspjeli. Loše smo igrali i naivno primili golove, te je domaćin na kraju zasluženo slavio. Okrećemo se sada domaćoj uakmici sa Bosnom koja je lider na tabeli i sigurno posjeduje kvalitet. Mislim da smo i mi kvalitetniji nego u prvom dijelu prvenstva u svim segmentima i moramo pokazati da smo protiv Rudara imali samo loš dan. Imamo dovoljno vremena da ispravimo greške i dobro analiziramo ekipu Bosne kako bi što spremniji ušli u utakmicu", priča Radovanović za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Bosna je svakako favorit u ovom duelu, ali izabranici Nermina Bašića vjeruje u svoje kvalitete.

"Nama u nedjelju protiv Bosne igraju samo tri boda i tako ćemo se i postaviti. U ovoj ligi nije velika razlika u kvalitet između ekipa i ona koja se više bori i želi pobjedu na kraju je najčešće i ostvari. Nama motiva sigurno neće nedostajati i ubijeđen sam u pozitivan rezultat, uz sav respekt prema vodećoj ekipi prvenstva", zaključio je Igor Radovanović, napadač Sloge iz Siminog Hana.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi