Radović bez Lambulića i Lemeza

Slavija oslabljena u Gradačcu

Radović bez Lambulića i Lemeza

M. Šljivak

Bez ikakve sumnje Slavija je najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg toka prvenstva BiH. 

Momčad iz Lukavice ne zna za poraz, a priliku da nastave uspješan niz imat će u Gradačcu protiv Zvijezde.

"Ako budemo igrali kao u prethodnim susretima onda neće biti nikakvih problema i iz Gradačca ćemo da donesemo bar jedan bod", ne ostavlja nikakvu dilemu u novi uspjeh Vedad Šabanović.

Slavija će i u Gradačcu biti oslabljena. Igor Lambulić i Mladen Lemez su još uvijek van trenažnog procesa i trener Dragan Radović ne može da računa na njihove usluge. Od povrede se oporavio Petar Mitić koji bi utakmicu trebalo da počne od prvog minuta.

"Bez obzira na to ko bude bio na terenu, igrači imaju zadatak da dobro natope dresove i da dođu do nove pobjede. Armosfera u svlačionici je sjajna i ne želimo još da prekinemo ovu divnu priču kroz koju prolazimo", kazao je trener Dragan Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.