Trener Olimpica nakon poraza u Zenici

Radović: Da smo od početka na okupu, ostali bismo u ligi

D. Kurbegović

Fudbaleri Olimpica danas su gostovali na Bilinom polju, te su poraženi rezultatom 4:1 od domaćeg Čelika.

Konačan rezultat sigurno nije realan odnos snaga, jer je ekipa iz Sarajeva danas i bez nekoliko standardnih igrača, odigrala jednu otvorenu i kvalitetnu utakmicu. Olimpic je danas imao dosta šansi, posebno u drugom poluvremenu, ali na njihovu nesreću Branislav Ružić na golu Čelika bio je sjajan.

Nakon utakmice svoj komentar dao je i gostujući trener Dragan Radović, koji se osvrnuo i na naredno kolo protiv Viteza.

"Čestitam Čeliku na zasluženoj pobjedi, mi smo danas nastupili da tako kažem skoro sa kombinovanom ekipom, falilo nam je dosta igrača. Nije bilo Bandovića, Kojića, Bevapa, Svrake, dali smo šansu nekim igračima, koji su imali manju minutažu da bi vidjeli možemo li na njih računati ubuduće. Imali smo crnu rupu u prvom poluvremenu kada smo samo za sedam minuta primili tri gola i to je odlučilo pobjednika. Nama ostaje sada da pravimo nešto za ubuduće, a Čeliku čestitam na pobjedi i želim im sreću u posljednjem kolu", istakao je Radović.

Osvrnuo se trener Olimpica na zadnje kolo protiv Viteza, te sadašnju ekipu Olimpica, koja je dobro igrala u Ligi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Posljednje kolo protiv Viteza igrat ćemo otvoreno, vratiće nam se i neki povrijeđeni igrači pa vidjet ćemo kako će na kraju biti. Mi smo puno zaostali u prvom dijelu prvenstva, siguran sam da je ova ekipa igrala od početka prvenstva, da bi sada igrali utakmicu Lige za prvaka, to znači da bi sigurno opstali u Premijer ligi", završio je Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi