Trener Olimpica

Radović: Glavni problem bio je vezni red

Fudbaleri Olimpica poraženi su danas od Čelika na domaćem terenu u okviru 4. kola Lige za opstanak. 

Bolji od Olimpika danas je bio Čelik, koji je slavio s minimalnih 1:0, a nakon utakmice opravdano nezadovoljan je bio trener Dragan Radović. 

"Ušli smo slabu u utakmicu. Glavni problem bio je vezni red, u centralnoj zoni nismo mogli napraviti ništa. Sve što smo uspjeli napravili smo stihijski preko boka i tako ostavljali prostora Čeliku, što su oni i kaznili. U drugom dijelu smo probali s dugim loptama, morali smo tako, ali sve u svemu mislim da smo i mi i igrači izgorjeli u prvelikoj želji i nervozi i da nismo odigrali kako mi možemo", kazao je Radović i na kraju dodao:

Čestitam ekipi Čelika na pobjedi, a mi smo u vrlo nezgodnoj situaciji." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi