Radović: Indonezija zove, ali i Premijer liga BiH

Uskoro u novom klubu

Radović: Indonezija zove, ali i Premijer liga BiH

D. Vejo

Slaviša Radović uskoro bi mogao pronaći novu sredinu.

Bivši lijevi bek Drine, Vojvodine, Olimpica i Voždovca ima nekoliko ponuda. Ali kako kaže, želi da sačeka i dobro razmisli šta je najbolje za njega. 

"Imam ponudu iz Indonezije. U pitanju je klub Persebaya koji je pokazao interesovanje za moje usluge. Međutim, vodim razgovore sa pojedinim klubovima iz Premijer lige BiH o čijim imenima ne bih još uvijek da pričam", ističe za SportSport.ba fudbaler, Slaviša Radović.

S obzirom na igračko iskustvo koje posjeduje ovaj fudbaler, svakako da će biti veliko pojačanje u timu za koji se odluči da igra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi