Radović napustio Voždovac

Sporazumno raskinuo ugovor

Radović napustio Voždovac

D. Vejo

Slaviša Radović raskinuo je ugovor sa ekipom Voždovca, te je od danas postao slobodan fudbaler. 

Rođeni Zvorničanin koji je do sada branio boje Drine, novosadske Vojvodine, sarajevskog Olimpica te na koncu Voždovca odlučio je da napustiti redove srbijanskog superligaša, te da potraži novu sredinu. 

Kako kaže, ponuda ima, ali ne krije i to da bi svojim kopačkama želio zagaziti i na premijerligaške terene.

"S obzirom da sam se nametnuo šefu stručnog štaba na pripremama i izborio mjesto u prvih 11, smatrao sam da će sve ići uzlaznom putanjom. Međutim, pukla mi je zadnja loža zbog čega sam morao na pauzu od mjesec i po dana. Odigrao sam samo pet kola. Ali sada treniram individualno sa trenerom i spremam se za novi klub. Interesovanja iz Srbije ima, ali ne krijem činjenicu da bih karijeru mogao nastaviti u Bosni i Hercegovini. Pratim dosta Premijer ligu BiH. Ugovor sam raskinuo sporazumno, a svom sada već bivšem klubu želim sve najbolje u nastavku prvenstva", rekao je za SportSport.ba fudbaler, Slaviša Radović.

S obzirom na igrački kvalitet koji posjeduje Radović, on bi mogao biti veliko pojačanje na poziciji lijevog beka u klubu za koji se odluči.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi