Radović: Neće biti lako, ali kvalitetniji smo od Čapljine
FOTO: Lukavac-x

Fudbaler Goražda

Radović: Neće biti lako, ali kvalitetniji smo od Čapljine

Nakon domaćeg poraza od Budućnosti, gostovanje u Čapljini u okviru 11. kola Prve lige FBiH za fudbalere Goražda će biti idealna šansa za popravni. 

Fudbaler Goražda, Vladimir Radović, smatra da je pred njegovim timom teška utakmica, ali priželjkuje pobjedu.

"Sigurno je da nas očekuje teška utakmica. Neće biti lako, ali mislim da smo mi igrački kvalitetniji tim. Ne idemo sa bijelom zastavom, već sa ogromnim motivom i željom da iznenadimo domaći tim i iskupimo se svojim navijačima za prošlosedmični poraz", kazao je Radović.

Susret između Čapljine i Goražda na rasporetu je sutra s početkom u 15 sati, a pravdu će dijeliti Edis Zukić iz Srebrenika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.