Radović: Promašili smo bod

U Slaviji nezadovoljni

Radović: Promašili smo bod

E. Škorić

Po prikazanoj igri u prvom poluvremenu Slavija je bila na najboljem putu da iz Banje Luke odnese najmanje jedan bod. U nastavku su imali i šansu da pobjede, ali onda se sve okrenulo protiv njih.

"Bilo je baš tako. Dobro smo parirali Borcu i onda smo u 68.minutu imali sjajnu priliku i pogodili smo stativu. Umjesto da povedemo mi smo minut kasnije primili gol i sve se okrenulo u korist Borca", kazao je trener Slavije Dragan Radović, dodavši:

"Ne želim da umanjim njihovu pobjedu, koja je zaslužena, ali ne mogu da se otmem utisku da smo mogli kući da se vratimo bar sa pola plijena. Promašili smo bod".

U narednom kolu Slavija će dočekati Velež u Istočnom Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.