Radović: Široki Brijeg je zasluženo pobijedio

Trener Slavije nakon poraza

Radović: Široki Brijeg je zasluženo pobijedio

Slavija se u dobrom svjetlu predstavila na stadionu Pecara u Širokom Brijegu. Favorizovani domaćin imao je istina više od igre i mnogo više prilika za gol, ali je davljenik na kraju ispraćen aplauzima jer je podobro namučio favorizovanog protivnika i doživio podnošljiv poraz minimalnim rezultatom. 

„Široki Brijeg je zasluženo pobijedio. Znali smo gdje smo došli i protiv kakvog protivnika igramo. Smatram da Široki Brijeg u ovom trenutku spada među naša dva najkvalitetnija kluba i znao sam da samo na jedan način protiv njih na njihovom stadionu možemo igrati,“ kazao je Dragan Radović, trener Slavije, te dodao:

„Tako smo i igrali, momci su ispoštovali dogovor iz svlačionice, ali sve to bilo je vrijedno tek minimalnog poraza. Široki je imao više od igre i bolje prilike, dok ni mi nismo bili bezopasni.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.