Radulović: Krupa nije kvalitetnija od nas

Vezni fudbaler Metalleghea

Radulović: Krupa nije kvalitetnija od nas

Ekipa Metalleghea imala je sjajno otvaranju sezone u Premijer ligi BiH. 

Jajčani su u gostima savladali sastav Čelika, nakon čega je uslijedila serija loših rezultata.

Uspio je novi premijerligaš da dobije i kvalitatan tim Sarajeva, i to na strani, ali kada se sve sabere ekipa Nermina Bašića nije puno pružila u dosadašnjem dijelu takmičenja. To pokazuje i 10. pozicija na tabeli.

Metalleghe ovog vikenda očekuje duel u gostima sa ekipom Krupe, koja trenutno zauzima visoku drugu poziciju.

"Sigurno da nije najbolje i da niko u klubu nije očekivao takvu seriju, ali svakako da smatramo da je vrijeme da se taj niz prekine, pa makar i u gostima. Mislim da Krupa nije kvalitetnija od nas, bez obzira što su trenutno drugoplasirana ekipa na tabeli. Dobili su nas u Travniku i ovo je idealna prilika da im se revanširamo i tako upišemo tri boda", izjavio je fudbaler Metalleghea Aleksandar Radulović za SportSport.ba.

Na pitanje kako je zadovoljan svojim igrama u dosadašnjih 12 utakmica, Radulović odgovara:

"Sto se tiče mojih igara tu su ljudi u klubu, stručni stab i ostali da komentarišu, jer ja nikad ne volim o sebi pričati. Imam ugovor do kraja godine, pa ćemo onda sjesti i vidjeti kako i šta dalje. Znam samo da svaku utakmicu dajem 100 posto svojih mogućnosti i da mi je kolektiv na prvom mjestu", jasan je bio Radulović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Krupe i Metalleghea na programu je u subotu (15h) u Banjaluci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi