Radulović upitan za nastup u Šamcu

Veliki hendikep za Banjalučane

Radulović upitan za nastup u Šamcu

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici sutra će u sklopu 19. kola Prve lige Republike Srpske gostovati Borcu u Šamcu.

Šef struke crveno-plavih danas je najavio da njegove igrače očekuje težak ispit, jer timovi koji se bore grčevito za opstanak uvijek žele da se dokažu protiv onih koji pretenduju na naslov prvaka.

Međutim, banjalučki sastav mogao bi u ovaj susret ući bez jednog od kreatora igre, a to je iskusni vezista Aleksandar Radulović koji se povrijedio na zagrijavanju pred meč sa Rudarom u prošlom kolu.

Stručni medicinski tim ulaže sve napore kako bi osposobio igrača sredine terena za sutrašnji meč, ali je povreda nešto ozbiljnije prirode pa je s toga upitno da li će on moći da nastupi.

Meč između šamačkog i banjalučkog Borca igra se sutra.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi