Raguž: Oprez pred Novi Travnik

Čapljina na novom ispitu

Raguž: Oprez pred Novi Travnik

M. Maksimović

Bodu osvojenom na gostovanju Veležu u Mostaru, fudbaleri Čapljine žele pridodati tri iz meča protiv posljednjeplasiranog tima na tabeli Novog Travnika u duelu 12. kola Prve lige FBiH.

 Trener Tomo Raguž bez obzira na činjenicu da na Bjelavama gostuje tim koji je dosad najmanje pokazao, itekako je oprezan.

“S izuzetkom nekoliko klubova iz vrha, klubovi Prve lige FBiH imaju približan kvalitet i svi se međusobno mogu pobijediti. Siguran sam da i Novi Travnik ima kvalitet i da može iznenaditi sve, pa i nas. Zbog toga moramo biti oprezni. Konačan ishod zavist će od načina na koji uđemo u meč”, rekao je Raguž.

Trener Čapljine sutra neće imati na raspolaganju Zupca i Dupovca zbig suspenzija kao ni povrijeđene Zlatića i Buhača.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi