Raguž: Poraza su nas koštale pionirske greške

Trener Čapljine

Raguž: Poraza su nas koštale pionirske greške

M. Maksimović

Čapljina se nije proslavila u Siminom Hanu. 

Sloga je bila bolja za jedan pogodak, a meč je na stranu domaćina prema riječima trenera Tome Raguža otišao zahvaljujući nesretnim okolnostima po Čapljince.

“Sve je bilo dobro osim rezultata. Igrali smo vrlo dobro, vjerovatno i najbolje otkad sam se vratio na klupu Čapljine, a poraza su nas koštale pionirske greške, izmicanje iz živog zida, igranje rukom i jedanaesterac”, rekao je razočarani Raguž.

U narednom kolu kojim će se spustiti zavjesa na jesen na Bjelavama, Čapljina će biti domaćin Bosni Sema.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Riječ je o proptivniku približnog kvaliteta. Mi moramo prikupljati bodove i pobjedom oprati gorak okus svih neprijatnosti koje su Čapljinu pratile tokom jesenjeg dijela sezone”, dodao je Raguž.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi