Raguž: Sutra pobijediti, a onda podvući crtu

Trener Čapljine

Raguž: Sutra pobijediti, a onda podvući crtu

M. Maksimović

Poraz u Siminom Hanu razočarao je navijače Čapljine, a pogotovo trenera Tomu Raguža koji se teško pomirio sa načinom na koji je domaći tim postizao golove na pomenutoj utakmici. 

Da bi Čapljinci stvorili sebi povoljnu situaciju sutra moraju savladati novajliju u ligi Bosnu Sema koja će po prvi put gostovati na stadionu Bjelave.

“Bit ćemo pod imperativom kao na svim utakmicama otkad sam ponovo na klupi Čapljine. Oni su ekipa kao i sve u ovoj ligi s izvjesnim kvalitetom. Mi ćemo probati isprati gorak okus koji nam je donijela posljednja utakmica, a kasnije nam je podvući crtu i vidjeti gdje smo“, izjavio je Tomislav Raguž.

Trener Čapljinaca sutra na raspolaganju neće imati Arnesa Ćosića koji je u Siminom Hanu dobio treći žuti karton.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti