Trener Mladosti iz Kaknja za SportSport.ba

Rahimić: Došao sam u ambiciozan i organizovan klub

D. Kurbegović

Novi šef struke Mladosti iz Doboja kod Kaknja i bivši trener Veleža Ibro Rahimić za SportSport.ba govorio je o pripremama novog člana bh. elite, igračkom kadru, te ambicijama u narednom prvenstvu.

"Došao sam u odličnu i organizovanu sredinu, klub je organizovan, ljudi rade svoj posao na svoj način. Skoro pa smo igrački kadar definisali za narednu sezonu, došao nam je i Ramović, tako da uz kvalitetan rad do početka prvenstva mislim da ćemo potpuno spremni dočekati utakmice. Nećemo ići nigdje van Kaknja, imamo ovdje sve uslove za dobre pripreme, ako bude lošije vrijeme imamo i teren s umjetnom travom, tako da nema potrebe da idemo negdje, gdje ćemo možda imati bolji smještaj, ali tereni su upitni i onda nam to ništa neće pomoći u pripremi pred početak sezone", kaže Rahimić.

Naslijedio je dobar igrački kadar od njegovog predhodnika Nijaza Kape.

"Tu je dosta dobrih igrača, te uz ove igrače koje smo doveli sada imamo na svakoj poziciji po dva igrača. Ja mislim da u Svijetu neće biti ekipe koja je ušla i ostala u ligi, naravno uz ovo reorganizaciju, biće teško ali ništa nije nemoguće. Ja ne volim da treniram ekipe koje nemaju ambicije, u životu sam sve postigao sve svojim radom, došao sam u klub koji ima cilj, tako da sam i ja pod naporom, te sam i dosta mentalno ojačao posebno dok sam bio trener Veleža, koji se tada borio za opstanak", kazao je za SportSport.ba Ibro Rahimić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije