Rahimić: Nemamo igrača koji će napraviti prevagu u igri

Trener Mladosti nakon pobjede

Rahimić: Nemamo igrača koji će napraviti prevagu u igri

D. Kurbegović

Nogometaši Mladosti danas su na svome stadionu u Doboju kod Kaknja upisali prvu pobjedu u nastavku prvenstva. Izabranici Ibre Rahimića veoma teško su došli do pobjede nad otpisanim Veležom, koji je danas odigrao dosta čvrsto i dobro u defanzivi.

Nakon pobjede i osvajanja tri boda, domaći trener nije bio previše zadovoljan igrom svoje ekipe.

"Upozoravao sam prije utakmice na Velež, ova mlada ekipa ima veliki potencijal. Moji igrači su se opustili, bila je prisutna nonšalantnost, sretno smo došli do gola i tri boda. Igra i odnos prema svemu bilo je na niskom nivou, za razliku od utakmica protiv Širokog i Željezničara kada je to bilo znatno bolje. Ne znam šta se ovo danas desilo, imam osjećaj da su olako shvatili utakmicu, bez obzira koliko smo upozoravali, oni su danas igrali neozbiljno", nezadovoljan je Rahimić.

Trojica rezervista Šišić, Dilaver i Poček unijeli su preokret u drugom poluvremenu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svi igrači koje imamo njih 22 po kvaliteti su tu negdje, moramo mijenjati stalno igrače jer je tempo paklen. Mislim da mi nemamo nekih kvalitetnih igrača, imamo 22 igrača svi su oni tu po kvalitetu, neko nekad igra bolje, neko lošije. Mi imamo širokog izbor igrača, ali ne toliko kvalitetnih u tome jeste i problem, danas se pokazalo da nemamo nekog ekstremnog igrača, koji će uzeti loptu i napraviti prevagu. Nemamo mi lidera, ako ostanemo u Premijer ligi morat ćemo ga naći za sljedeću sezonu", kazao je Rahimić.


Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi