Rahimić o suspenziji: Ovo je Velež u kojem postoje pravila

Tatar suspendovan i prebačen u juniore

Rahimić o suspenziji: Ovo je Velež u kojem postoje pravila

S. Mlaćo

Ibro Rahimić nema pardona prema svojim igračima.

Iskusni stručnjak vjeruje da Velež može ove sezone doći do prvog mjesta i povratka u Premijer ligu BiH, ali ističe da to se može desiti samo ukoliko igrači budu izvršavali svoje obaveze maksimalno korektno.

Tako je "ceh" platio mladi Kerim Tatar (21) koji je suspendovan i naredna dva mjeseca će raditi sa juniorima kluba iz Mostara.

"Tatar je suspendovan. Sve je to  zbog ranijeg načina života i sada će biti kažnjen, te dva mjeseca udaljen od prve ekipe. Radit će sa juniorima i nadam se da ćemo to biti dovoljno da shvati da je ovo neki drugi Velež, u kojem postoje pravila. Radi se o kvalitetnom igraču, ali ne želim da igrač Veleža konzumira alkohol, provodi se po gradu i slično. To sada ne može, neka je svima jasno", kazao je Rahimić za SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Tatar  je ove sezone za Rođene upisao tri nastupa i na terenu proveo  176 minuta

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi