Rahimić: Olimpik ćemo dočekati u pravoj formi

Rođeni spremno čekaju novu sezonu

Rahimić: Olimpik ćemo dočekati u pravoj formi

M. Šljivak

Nakon nešto slabijih izdanja na utakmicama protiv Igmana i GOŠK-a u kojima su upisani porazi, Velež je na turniru u Župči konačno izgledao onako kako to priželjkuju navijači ovog kluba. 

Stručni štab je zadovoljan, a trener Ibro Rahimić posebno ističe igru i zalaganje na utakmici protiv Rudara iz Kaknja.

“Imali smo 4:0, a mogli smo postići još nekoliko golova zabiti. Pokazali smo kvalitet, dominirali, lopta je bila stalno na dijelu terena koji je pripadao protivniku. Do kraja priprema izgledat ćemo sve bolje i biti jači. Nadam se da ćemo u meču s Olimpikom biti u pravoj formi”, izjavio je. 

Tokom priprema je, kaže, nastojao priliku pružiti svim igračima.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“GOŠK smo svjesno napali jer sam znao da će nas kao kvalitetna ekipa i premijerligaš kazniti ako loše budemo radili neke stvari. To mi je na neki način otvorilo oči i sad znam koji su naši problemi. Nisam zabrinut, ova ekipa ipak ima kvalitet, dobra je atmosfera i momci će biti sve bolji”, dodao je trener Rođenih.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti