Mladost dočekuje Željezničar

Rahimić: Pobjeda protiv favorita može nam biti prekretnica

D. Kurbegović

Nakon pet odigranih kola u Premijer ligi, ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja ima četiri boda na svome kontu. Jedan poraz i četiri uzastopna remija pokazatelj su da ekipa ima kvalitet, ali da im fali još nešto kako bi se domogli prve pobjede u ligi.

Šef stručnog štaba Ibro Rahimić uoči sutrašnje utakmice protiv Željezničara svjestan je snage protivnika, ali vjeruje da njegovi igrači mogu odigrati dobru utakmicu i možda napraviti iznenađenje, te poraziti ekipu s Grbavice.

 

"Zadovoljan sam startom sezone kada je u pitanju igra, fali nam malo sreće, očigledno je da nam fali iskustva. Željezničar ima kvalitet, igrači će sigurno biti motivisani, a možda nam ova utakmica može biti prekretnica za dalje. Glavni problem nam je realizacija, radili smo ove sedmice dosta na tom segmentu i vjerujem da ćemo protiv Željezničara osvojiti tri boda", nada se Rahimić.
 

Skautirali su Željezničar i nema nepoznanica kada je u pitanju gostujuća ekipa.
 

"Gledao sam Želju protiv Veleža, sve je tu već poznato, poznajem našeg protivnika i manje više tu sve sve zna kada je u pitanju njihova ekipa. Znam koliko mogu, meni je najbitnije da moja ekipa odradi ono što se mi dogovorimo, vjerujem da se mi u ovoj ligi možemo nositi sa svakim klubom. Mi smo gosti u Zenici, bez obzira što nam je fino na Kamberovića polju, vjerujem da bi imali mnogo više bodova da igramo u Kaknju. Očekujem da za par kola zaigramo na svome stadionu i da ćemo kada se vratimo kući osvajati mnogo više bodova", kazao je Rahimić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti