Rahimić pred Latviju

Rahimić: Utakmica će biti teška, ali nadamo se pobjedi

Najiskusniji reprezentativac naše zemlje, Elvir Rahimić, vjeruje kako naš tim može doći do pobjede u Latviji, ali samo ako budemo potpuno ozbiljno ušli u utakmicu.

Rahimić je istakao kako je atmosfera u reprezentaciji dobra, te da se svi ozbiljno spremaju za susret.


"Atmosfera je dobra kao i uvijek. Spremamo se za ovu veoma važnu utakmicu protiv Latvije, koja će sigurno biti teška, ali nadamo se najboljem.  Nadamo se pobjedi. Samo ozbiljnim pristupom možemo da napravimo rezultat", rekao je Rahimić, koji je komentarisao i izostanak jednog od najboljih igrača Latvije Caune.

"Cauna je veoma dobar igrač i prema mojim informacijama on neće igrati zbog povrede koju je zadobio u utakmici Kupa", dodao je Rahimić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti