Rahimić zadovoljan nakon GOŠK-a

Trener Veleža zadovoljan

Rahimić zadovoljan nakon GOŠK-a

M. Maksimović

Sumorna jesen u Vrapčićima okončana je remijem protiv GOŠK-a. Velež je u dosadašnjem dijelu sezone na domaćem terenu porazio tek posljednjeplasirani Novi Travnik, dok navijače raduje podatak da tim bez obzira na lošu poziciju igra bolje, te bilježi bolje rezultate u odnosu na početak sezone.

“Protiv GOŠK-a smo igrali dobro, dobro smo i stajali na terenu, dok smo gol primili nakon individualne pogreške. GOŠK je trenutno kvalitetan tim, a mi smo im uspijeli parirati. Željeli smo sezonu završiti s tri boda, ali ni ovako igračima ništa ne zamjeram”, rekao je Rahimić.

Rahimić tvrdi da bi Velež bio mnogo bolje plasiran da se na vrijeme počelo kvalitetno raditi.

“Otkad sam došao izgubili smo samo jedinu utakmicu, a i u njoj smo dobro oštećeni od strane sudija. Nažalost, način razmišljanja i situacija koja je dugo vladala u klubu, nisu dozvolili iskorak. I ovih pet bodova zaostatka od zone opstanka nije nešto što se ne može nadoknaditi i stići već na početku proljetnog dijela“, dodao je strateg Mostaraca. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će vjerovatno u pogonu ostati sve do kraja decembra, dok je prozivka za narednu polusezonu planirana sredinom januara.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi