Rajevac: Bio sam uvjeren da mogu BiH odvesti na EP

Srbijanski stručnjak za SportSport.ba

Rajevac: Bio sam uvjeren da mogu BiH odvesti na EP

Srbijanski stručnjak, Milovan Rajevac, uspio je ući u uži krug kandidata za selektora BiH, ali na kraju više razloga za zadovoljstvo imao je Mehmed Baždarević.

Rajevac je u kratkom razgovoru za SportSport.ba poželio mnogo sreće Baždareviću na klupi BiH.  

"Bio sam svjestan da će domaći treneri biti u prednosti, ali šta je tu je. Baždareviću želim sve najbolje i nadam se da će ostvariti što bolji uspjeh s reprezentacijom BiH", kaže Rajevac, te dodaje:

"Ja sam vrlo dobro upoznat sa svojim trenerskim kvalitetama i bio sam uvjeren da mogu BiH odvesti na Evropsko prvenstvo, ali treba poštovati donesenu odluku", riječi su Rajevca. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.