Rakić: Remi je najrealniji ishod meča u Derventi

Mladi napadač Zvijezde 09

Rakić: Remi je najrealniji ishod meča u Derventi

S. Mlaćo

I nakon devet odigranih kola na čelu karavana u Prvoj ligi Republike Srpske je Zvijezda 09 iz Etno Sela Stanišići.

 U prošlom kolu Zvijezda je remizirala u Derventi protiv Tekstilca (0:0), te ima bod prednosti u odnosu na prijedorski Rudar.

"Nastupili smo oslabljeni, jer zbog kartona i povreda pravo nastupa nisu imali Krajišnik, Mazić i Mahmutović, a još nekoliko igrača je igralo pod povredom. Bez obzira na to odigrali smo dobro i stvorili nekoliko prilika koje nismo iskoristili, pa je na kraju neriješen ishod možda i najrealniji. U narednom prvenstvenom meču protiv Slobode (MG) nemamo pravo na kiks i samo pobjeda nas ostavlja na prvom mjestu. Nadam se da će do te utakmice nekoliko naših igrača da se oporavi i bude potpuno spremno. Sada je pred nama ciklus mečeva srijeda-subota zbog Kup utakmica i sigurno da je potrebna što duža klupa za te susrete kako bi sačuvali igrače od povreda", kazao je za klubsku stranicu mladi napadač Zvijezde 09 Stefan Rakić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Danas će Zvijezda 09 u okviru Kupa RS u goste Leotaru, a za vikend u okviru Prve lige ugostiti Slobodu Mrkonjić Grad.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi