Rakitić dijeli nagrade na utakmici Radnik - Sloboda

Sve spremno za revanš utakmicu finala Kupa BiH

Rakitić dijeli nagrade na utakmici Radnik - Sloboda

E. Čaušević

Fudbaleri Radnika sutra u Bijeljini igraju revanš utakmicu finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv tuzlanske Slobode.

Prva utakmica igrala se prije šest dana na Tušnju, a završena je rezultatom 1:1. Radnik ima sutra priliku za historijski uspjeh, a čelnici kluba učinili su sve kako bi privukli što više navijača na Gradski stadion u Bijeljini.

Naime, Radnik je u saradnji sa sponzorima i prijateljima kluba osigurao mnoge nagradne igre za sve gledaoce sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Slobode.

Jednu od nagrada osigurao je i fudbaler Barcelone, Ivan Rakitić, koji poklanja tri dana boravka u Barceloni sa plaćenim smještajem, troškovima puta i hranom uz odlazak na jednu utakmici Barcelone za dvije osobe.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Mladen Krstajuć dodjeljuje tri dana boravka u Gelzenkirhenu. Na utakmici će biti još mnogo brojne nagrade i putovanja. Utakmica u Bijeljini počinje u 17 sati.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi